![]() |
| ||||
|
ma rog diferente sa le zic asa...pret accesibil,nu am avut absolut nici un fel de parazit,sunt cat de cat grosutze arata bine si nu in ultimul rand sunt pe filet si mufele sunt foarte misto si se prind foarte bine
__________________ ASTRA GTC ' 09 Alpine CDA-9835r ~ uDimension PRO Z 4-110 ~ Brax Matrix 6.1 PP ~ Brax Matrix 1.1 ~ C-QUENCE |
| |||
|
Felicitari pilula ... Deabia astept sa ne vedem odata ne ascultam reciproc masinile ... Cand o sa am player ... ... Chiar sunt curios cum suna !Ideea cu RCA-uri "aratoase" e ca un rca influenteaza destul de mult sunetul in masina , adica , cu RCA-uri ieftine si care au putine straturi de izolatie ( deobicei doar 1 ) , mai mult ca sigur ca vei avea paraziti de la alternator / xenon / clima . RCA-uri "aratoase" , adica cele scumpe au mai multe straturi de izolatie , si cel mai important , izolatii din materiale diferite . Adica , de exemplu , rca-urile mele au cauciuc , panza / cauciu / tresa de metal ca izolatie ( asta daca nu gresesc si sunt si mai multe straturi de atat ) . Plus ca mai conteaza si puritatea materialului din care este facut cablul conductor ( ala ce iti duce semnalul la amplif , in interiorul rca-ului ) . Cu cat e mai pur , cu atat sunetul e mai curat ( pe scurt ) . Cand vine vorba de RCA-uri si cabluri de boxe , go expensive ...
__________________ ///Alpine 9835R , Brax Matrix 1.1 , Brax Matrix 6.1pp , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome , Helix SPXL12, Helix SPXL 1000 , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6 |
| |||
|
Animalutz, izolatia RCA-urilor nu are nici o legatura cu parazitii din sunet. RCA-urile tale sunt triplu ecranate in interior, si pe exterior mai au un strat de tresa metalica din cupru, care actioneaza ca un strat de ecranaj aditional. In interior ca vorbeai de puritatea cablului, cablurile tale sunt din cupru - argintat. Urmatorul pas ca si puritate ar fi cablu din argint pur . Mufe cu twist lock, care asigura un contact perfect cu mufele amplificatorului si playerului, si impiedica alunecarea acestora de pe mufa accidental.
|
| ||||
|
tnx baieti pt explicatii ... nu am eu niste rca-uri prea scumpe si sunt altele care eu cred ca sunt mai bune poate decat ale mele la aceasi bani dar cel mai important nu am paraziti si sunt multumit de ele...cei drept ca sa pot desface mufele rca-urilor imi ia cam 5 min atat de bine se strang ....
__________________ ASTRA GTC ' 09 Alpine CDA-9835r ~ uDimension PRO Z 4-110 ~ Brax Matrix 6.1 PP ~ Brax Matrix 1.1 ~ C-QUENCE |
| ||||
|
Ala lipsea )) Baga sub ca ala e important
__________________ http://forum.soundpressure.com/image...es/msn/037.gif Come to the http://forum.soundpressure.com/image...s/dd_small.gifark side..... We have cookies! :wave: |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |